Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Nevolíme osobnosti, ale trend dalšího pokračování Česka. Nemám v úmyslu nikoho získávat pro toho nebo onoho kandidáta, jen bych se přimlouval, abychom velice dobře přemýšleli, než se rozhodneme, komu dát hlas, zda přijmeme diktát EU nebo budeme jednat o adekvátnější pozici pro Česko!

4 1
možnosti
PN

Ani jeden z těch dvou nemá odvahu jednat a druhý nemá sílu ani motivaci jednat nějaké výhody pro česko. Potřetí být prezidentem nemůže,tak co by se snažil a jako ho všichni známe bude v druhém období hájit pouze a jenom zájmy těch, kteří mu platí kampaň. Už teď předeslal, že když nevyhraje, tak zase a opět popře sám své výroky o 101 poslancích a dosadí babiše znovu za premiéra. Chcete mít za prezidenta někoho, kdo sice umí mluvit, ale nedá se jeho slovům věřit?

0 1
možnosti
JR

J68a91r63a 68R80a49n37k

24. 1. 2018 2:01

Nevzdavejte to, stujte si za svym! Ustupovat zlu se nesmi!!

2 5
možnosti
JR

J22i66ř90í 43R34o32d

24. 1. 2018 0:41

Strašné to bylo a slušný Drahoš to vté hrozné aréně zvládl ...

3 0
možnosti
Foto

A zvládl říkáte čemu?

3 1
možnosti
Foto

Myslím, že máte přehnané nároky. Nevim o jaké špíně u pana Drahoše mluvíte. Zeman měl nachystáno několik háčků a ani jeden se mu nepodařilo zaseknout. Zdanění restitucí je morální faul (když vám ukradnou auto, tak vám to policajti vrátí až když zaplatíte daň?). Neexistuje žádný plán na přerozdělování nelegálních imigrantů, kvóty se měli týkat pouze prověřených atd. Celé to bylo naládované do Zemanova kanonu, ale ten jeho střelný prach zatím už splesnivěl.

Proč se furt tady každý předvádí a vozí po Drahošovi? Nikoho lepšího nemáme a on je až moc dobrý pro to, co tady teď je. Osobně ho obdivuju, že je ochoten do toho jít. A pokud ho v tom necháme, co si potom zasloužíme?

11 5
možnosti
ON

To je lehká otázka. Co si zaslouží národ který má obviněného stbáka v roli předsedy vlády jehož preference přes to všechno stoupají? Slušný a kultivovaný prezident to není.

5 2
možnosti
Foto

Inu, držím palce vaší generaci, aby taky jednou prozřela a nedržela se jen "slunčkářsko -kavárenských" pocitů... Drahoš je názorným produktem toho, kam tato "politika" vede. A to ještě nic není proti tomu, pokud zvtězí!

To budete teprve zírat a drbat si hlavu!

Horší kandidát se proti Zemanovi nemohl postavit... To i ten Horáček (s Pažoutem;-)) nebo Topolánek by byli o 100% lepší.

Ale vy přece všichni voláte po demokracii a hlasu lidu, tak tady máte výsledek ;-D

16 7
možnosti
PN

Já jsem si Drahoše do druhého kola nevybral, ale většinou se ve volbách musím rozhodovat mezi zlem a ještě větším zlem, jak poznamenal Topolánek v jedné z debat. Stále jsem raději, ze demokracii, než aby za mě vybírala prezidenta strana s vedoucí úlohou...

5 0
možnosti

J29i81ř78í 33Š50í75r

23. 1. 2018 23:23

Vážený pane, máte něco proti vepřům? Pokud jste muslim, nebo nejíte vepřové, tak se nedivím, ale 80% národa vyrostlo na vepřovém a byli za něj rádi. A pokud jim budete cpát pažitku, tak to nevyhrajete....Bohužel.Takže já raději vepřové...(PS prase je velmi čistotné zvíře, ušlechtilé a krásné...A hlavně užitečné.Na rozdíl od pažitky - ta užitečnost je ve velkém nepoměru.

5 3
možnosti
PN

Mýte něco proti tomu, že vepřík patří do chlívku a ne na hrad? Jinak proti vepřovému nic nemám, dneska jsem si dal dobrou tlačenku ze sobotní zabíjačky.

6 4
možnosti
Foto

souhlas že z té šou muselo být normálnímu divákovi šoufl

Drahoš nebyl sice právě excelentní ale nemá s vystupováním tak dlouholetou zkušenost jako Zeman která skákal do řeči nejen jemu ale i moderátorovi a začal hnusným faulem když tvrdil, že Drahoš nezvolil téma které měl předepsané přestože se mu i Voříšek snažil vysvětlit, že se mýlí a když vás někdo takhle rozhodí hned v úvodu tak je to nepříjemná pozice-a to Zeman očividně věděl-je záludný a neférový

11 4
možnosti
PN

Mě ten duel přepadal jako souboj urážek, rozhodně nepopírám, že zeman urážel tak 10:1 pomocí lží a podpásovek a že to od něj byla levárna, ovšem, kdo zná Zemana, tak to byl prostě zeman verze 2:0. Víc zapšchlej, zlej a nenávistnej. Viz jeho. Zvolím babiše a vy stím nic nenaděláte atp. Zeman "nezklamal" byl zeman. Drahoš zklamal, mohl se ukázat v lepším světle, nemusel se ušpinit.

1 5
možnosti
ON

O65n87d13ř27e80j 47N20ý80č

23. 1. 2018 23:20

S tím by se dalo souhlasit. Už jenom styl jak seděl byl špatný. Úplně z něj vyzařovala napjatost. Je to špatný rétor. Takový Fischer či Horáček by Zemana zničili. On na takovou estrádu nemá, protože to byla estráda a ne diskuze. Byl poražený, ale myslím že nikdo neočekával že Zemana přejede. Zeman jede pořád to svoje, ale tím boduje u lidí co už jsou pro jeho styl pro něj dávno rozhodnutý, otázka je jestli tím zaboduje u voličů Fischera, Horáčka či Hilšera. Tím si nejsem vůbec jistý.

4 0
možnosti
PN

S tím souhlasím, Fišer, Horáček nebo i Topolánek by Zemana zničl, protože to jsou lidi,který umí diskutovat i ve vyostřené atmosféře. Drahojš se ovšem ke své smůle nechal strhnout do stylu "boje" na který nemá.

0 2
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik