Diskuse

Soud nebude

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Dík za odvahu a informace! Všichni je známe, ale nikdo nekoná! Pohrdáme pravdou a ctíme lež. Dokud budeme pohrdat pravdou a úctou k druhému člověku, nebude mít tento stát budoucnost!

:-)

0 0
možnosti

Zcela jednodnoduchý důvod proč Čapí hnízdo nemělo dostat dotaci je zásadní podmínka, která platila i v době podávání žádosti: žadatel musel prokazatelně PODNIKAT V DANÉM OBORU MINIMÁLNĚ DVA ROKY PŘED PODÁNÍM ŽÁDOSTI. To že tato podmínka nebyla splněna je snadno dohledatelná ve výpisech z obchodního rejstříku.

Pořád platí "před zákonem jsou si všichni rovni, jen někteří jsou rovnější"

2 0
možnosti
Foto

V reakci na vaši blogerskou charakteristiku: Dav, se kterým nejdete (i já se o to snažím), má většinu a proto určuje trend. Teď stejně jako v 17. a 18.století, kterou Jirásek nazval Dobou temna.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Začíná Doba temna, ale národu je to vpodstatě jedno. Dostane svých 25.000,- měsíčně, zvýšené důchody, prémie do zdravotnictví a státní dluh nikoho nezajímá. Domníval jsem se, že nás státní dluh začne zajímat, až překročí 100% GDP. Příklad Řecka, Francie a Itálie ale ukazuje, že ani v takové situaci se tím nikdo nevzrušuje.

3 0
možnosti

A co bude, až ředitel podniku svůj podnik přivede na buben a prodá jej za babku? :-)

0 0
možnosti

A55l34e26š 46N67o90v79á82k

27. 5. 2020 7:50

Státní zástupce postupoval v rámci svých pravomocí. Existují zákonné prostředky pro obnovení trestního stíhání. Pokud se někomu bude zdát, že je vhodné je použít, jistě tak učiní. Za nadšeného tleskání médií.

1 1
možnosti

V rámci svých pravomocí postupoval Paroubek, když odsouhlasil Pandury, v rámci svých pravomocí postupoval Miloš Zeman, když zpronevěřil 80 miliard ze 100 miliarového ruského dluhu, ve prospěch cizí společnosti. V rámci svých pravomocí postupoval kde kdo, ale je třeba rozlišovat mezi postupem oprávněným a správným. Státní zástupce mohli klidně napsat: "Shledal jsem obžalobu a důkazy ve všech bodech jako pravdivé, ale dneska jsem se špatně vyspal, takže to k soudu nepůjde." A stále by to bylo v rámci jeho pravomocí, protože jeho pravomocí je zastavit trestní stíhání.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS