Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Dvě hrubky:

1. Pan Dr. Šaroch kausu spravuje. Zpravovat může Vy nás o svých názorech.

2. Pan Babiš nemohl žádnou chybu jmenováním pana Dr. P. Zemana udělat. Pan Zeman byl nejvyšším státním zástupcem již tři roky v době, kdy Babiš vstoupil do Sobotkovy vlády. :-(

1 0
možnosti
PN

Potom jsem měl v této věci mylné informace, ověřím to a případně opravím.

0 0
možnosti
JK

Šaroch použil známou fintu "úkrok stranou", přehodil rozhodnutí o stupeň výš a vypadl z mocenské hry, počítám, že se mu ulevilo. Každopádně nějaké důkazy o nepravostech (viz. OLAF) ve spise jsou, pak by měl o vině rozhodnout soud, ten jediný může posoudit, zda jsou důkazy dostatečné nebo ne. Jakékoliv zastavení stíhání na úrovni státního zastupitelství bude rozpoutávat vášně i po letech a výrazně poškodí důvěru v náš právní systém. Navíc jakákoliv vláda dostane do ruky bič na čistky na všech postech a to je ještě horší.

3 1
možnosti
MB

I souhlasím, ve hře je mnoho - AB hraje o vše. Pak Škaroch jako Pilát. Víme prd - Válka patriotů, tedy si sdělujeme dojmy. Já opakovaně, že postoj MZ je šílený. Jeho styl, část národa stále vede do Středověku = Správně osvícený monarcha přímo a nepřímo nabádá veřejné mínění o správnosti úsudku. To považuji za BLBĚ - Pak jistě, nastává ono štěpení s poklesem důvěry ve státní orgány ... :-)

3 0
možnosti
PK

Je dobré vědět, že soud obžalovaného musí zprostit obžaloby, pokud, poněkud zjednodušeně řečeno, i po provedeném hlavním líčení existují pochybnosti o tom, že se stal skutek, pro který je obžalovaný stíhán, nebo že tento skutek spáchal obžalovaný.

Úplně stejné pochybnosti ale nemohou odůvodňovat zastavení trestního stíhání státním zástupcem. Ten takovou pravomoc nemá. To je pouze výsada soudu, aplikovatelná po hlavním líčení.

Státní zástupce může trestní stíhání zastavit pouze je-li nepochybné, že se nestal skutek, pro který se trestní stíhání vede a není-li tento skutek trestným činem či není prokázáno, že skutek spáchal obviněný plus několika dalších, ve sledované věci bezvýznamných důvodech nepřipadající v úvahu.

Stejně tak může trestní stíhání zastavit i soud po podání obžaloby.

Tož tak..

3 1
možnosti
PN

Děkuji za doplňující informace

0 0
možnosti
MB

Přímá volba v podstatě z Hradu udělala další politickou stranu.Pak tedy i každý čtvrtek probíhá PŠM. Celý výkon pontifikátu Miloše je postaven na neustálém štěpení národa. Já si přeji, aby o politicích bylo slyšet co nejméně - Zde je mi dokonce sdělováno, co si mám myslet. Nepovažuji to za dobré, nehledě na to, že ústavní pravomoci se vůbec nezměnily. K čemu je to dobré ? Shození vlády P. Nečase považuji za Puč v přímém přenosu. Dodnes není vysvětleno - Tak bylo zplozeno Milošovo, politické dítě - Andrej. Dítě je hravé a rodič mu přeje ... [>-]

2 1
možnosti
PK

Omyl, AB není plodem MZ ani náhodou, to by jste staříka přeceňoval nýbrž znechucením lidu především vládou koho , no někoho v pozadí

3 0
možnosti
Foto

Státní zástupce zjistil při zpětném pohledu na vyšetřovací spis, že je v důkazní nouzi, že nelze prokázat úmysl.

3 0
možnosti
MB

Nouze je zde povícero - Shození vlády P. Nečase považuji za Puč v přímém přenosu. Dodnes není vysvětleno - Tak bylo zplozeno Milošovo, politické dítě - Andrej. Dítě je hravé a rodič mu přeje ... Zřejmě i pan Škaroch se přidal ... :-)

1 2
možnosti
Foto

Autor evidentně neví, o čem píše...;-D

4 0
možnosti
PN

Chápu, že váš štve, když píšu o vašem oblíbenci negativně, ale zkuste se nad tím zamyslet a větu po větě vyvrátit. Nedokážete to. Je těžké přijímat fakta, když nezapadají do vašeho sociálního rámce.

2 2
možnosti
SN

:-).......Pane autore, než takovou hlupotu napíšete, tak si ověřte skutečnosti.

Celá kauza se objevila, když se stal Babiš ministrem financí a preference ČSSD šly volným pádem dolů! Sobotka zavelel....musíte něco najít. Chovanec.....min. vnitra pověřil.....objevily se dluhopisy. Ty nezabraly, vytáhlo se Čapí hnízdo! Samozřejmě většina lidí neuvažuje tak jednoduše jako Vy! Dovtípili se, že jde jenom o čertovinu spáchanou těmi, které odstavil od korýtek! To je všechno ! Dobrou noc! ;-D;-D;-D

2 2
možnosti
PN

Jenom opakujete lži které vypustil Babiš, zjistěte si o tom víc z jiných zdrojů, otevře se vám nový obzor. Již v září roku 2010 o sporném udělení evropské dotace informoval týdeník Ekonom, dávno před tím, než šel Andrej do politiky. auditoři ROP Střední Čechy již v roce 2011 označili poskytnutí dotace za nezpůsobilý výdaj. Rok nebo dva pro převodu akcií se začalo se začalo vyšetřovat. Což není až tak pozdě. A mimochodem, píšete o dluhopisech, nikdy nezdanil ( legálně nevydělal) tolik peněz, aby si ty dluhopisy mohl koupit. Když se snažil dokázat, že na to vydělal, vyšel na jevo jeho jiný, daleko větší podvod.

3 2
možnosti
JD

Tento blog ja zralý na trestní oznámení.8-o8-o8-o

1 0
možnosti
PN

Vyhrožovat, to by vám šlo, zkuste věcně argumentovat, v čem a proč se podle vás mýlím?

1 2
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik