Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P10a34v90e71l 68M58a51c23h

16. 4. 2016 4:22

Je me velice zrejme ze pan Novotnak vubec nerozumi tomu co se ve Svycarsku stalo. Jeho naivita a naivita jemu podobnych lidi kteri veri ze ustupky v teto oblasti vyresi prichazejici problemy je az k neuvereni. Evropske zeny jsou 100% partnery evropskych muzu. Nikdo s nimi nemuze jednat v jejich zemich tak jako by 100% prava nemely. To se neda oddebatovat. Pane Novotnaku vy tedy verite ze evropske zeny jsou jen 50% evropskych muzu a tudiz je v poradku jim v Evrope nepodat ruku? Neuveritelne a nepochopitelne.

0 0
možnosti

J39a52n 65R52á47ž

7. 4. 2016 11:16

Jste velký popleta;-D

0 0
možnosti

... možná jste to špatně pochopil - problém není, že dva žáci se odmítají podřídit pravidlům, problém je, že kvůli dvěma žákům se tato pravidla mění pro všechny... to je taková islamizace v kostce...

5 0
možnosti

Nikde není napsáno, že by se měla pro všechny měnit pravidla. Jde jen o to, že dva žáci z milionu odmítli podat ruku, je to od nich buď drzost nebo jen nepochopení, ale to je tak vše a u toho by to mělo zůstat. Když se z toho bude dělat velbloud, chytnou se toho další žáci a pak teprve z toho začne být ten problém u kterého se mění pravidla... a to je špatně, k tomu by vůbec nemělo dojít.

0 2
možnosti
Foto

Víte, vy zjevně nechápete souvislosti běhu dnešního světa. Vezměme to popořádku. Statisíce lidí vzalo Evropu útokem. Když se Evropa tomu přílivu začala, dosti neobratně ovšem, bránit, tito lidé začali vykřikovat věty o lidských právech a vydírat pomocí nastrčených dětí na plotech a kolejích....

Další příklad: Evropa čelila v uplynulých měsících několika vražedným útokům. Zastánci náboženství, v jehož jménu se tyto útoky odehrály, namísto aby jasně a nezpochybnitelně odmítli toto barbarství, tak obviňují ty kteří se bojí z nenávisti a fobie...

Další příklad: Během oslav silvestra, došlo k serii útoků na ženy, které byly spáchány utečenci, pravděpodobně muslimského vyznání, které odmítá právo ženy říct NE. Z tohoto důvodu se objevily pokusy hodit vinu právě na oběti.

A jak do toho zapadají ti kluci ve Švýcarsku? Prostě. Stejně jako některé děti v Německu, například, které nesmí ve škole mít ku svačině vepřové maso, protože to uráží jejích muslimské spolužáky.

Je to součást snahy obrat nás o naší svobodu. A pokud to nazýváte komárem, tak si dovolím upozornit, že komáři často přenášejí velice nebezpečné nemoci, mnohdy i smrtelné.

10 1
možnosti

Pane Braun, ve které Německé škole zakázali svačiny s vepřovým? To by mne opravdu zajímalo. ;-D

0 0
možnosti

J12a69n 10H96o26z90á69k

7. 4. 2016 5:55

Pán je srandista ? "Celá situace se dala vyřešit uvnitř školy tím že se pozvou rodiče a žáci a vysvětlí se jim, že podání ruky je běžným zvykem" Muslimy přesvědčovat o tom, co je v civilizovaných zemích zvykem ?

Zdroj:http://novotnak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=501985

6 0
možnosti

Tímto způsobem se podobné kázeňské přestupky, jestli se to tak dá nazvat, řeší v civilizovaných zemích a často se tím vyřeší. Pokud si chceme zachovat naši kulturu, měli bychom se podle naší kultury sami v první řadě chovat.

2 0
možnosti

Od rodičů by mělo přijít konkrétní vysvětlení, proč nepodat ruku učitelce a to bez klišé s odkazem na Korán nebo obecně na víru. Ukázalo-li by se, že je základem muslimský vztah k ženám, pak je to popření rovnoprávnosti pohlaví a to už je vážnější delikt.

Stačilo se zabývat tímto a ne psát litanie o ničem.

14 0
možnosti
Foto

A kdo může někomu zakazovat nějaké přesvědčení, třeba že ženy nejsou rovnoprávné s muži? A propagovat ho? Kde to jsme? Tomu říkáte svoboda, když je vše zakázáno, kromě toho, že si můžete vybrat mezi několika značkami auta?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS