Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle se nikdy nevyšetří, já za tím tuším provokaci.

Když desetkrát řeku sousedovi, aby mi nelezl na zahrádku, že mu jednu střihnu, a on tam vleze po jedenácté a schytá ji - tak je to metr jeden.

Zejména začátek blogu se mi moc líbil.

R^

2 0
možnosti

Máte pravdu, Turci ruská letadla už několikrát vyprovodili ze svého území... Muselo k tomu dojít dřív nebo později. Putin jenom hraje překvapeného, nebo si opravdu myslel, že si může dělat co chce, ale v Turecku narazil na nepoddajný národ, na který dosud nebyl zvyklý.

2 0
možnosti

J17a14r98a 53R94a85n69k

3. 12. 2015 4:42

...." jak napsal nezávislý ruský server putinouva-prauda.ru, že Turci sestřelili civilní Suchoj se dvěma diplomaty".....diky, tahle propagnda mi stacila pred 68., dnes vim, ze to nemusim ani cist, ani psolouchatRv

2 1
možnosti
Foto

A proč by ukrajinská vojenská letadla měli sestřelovat Rusové, když se k tomu hlásí místní opolčenci, kteří to vzali na sebe. Jeden pachatel snad stačí?

2 4
možnosti

ani rusové nezastírají, že na Ukrajině bojují jejich vojáci "na dovolené"

ale některý se tam moc nechtělo. Chlubit se samozřejmě budou povstalci, když rusové jsou tam se svojí technikou inkognito. Těžko lze předpokládat že budou samotní povstalci disponovat pokročilou protiletadlovou technikou. 

 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1504694-rusti-vojaci-z-murmansku-odmitli-jet-na-sluzebni-cestu-do-donbasu

3 0
možnosti

:-).....Pane autore ! Úroveň a obsah, nic moc, o Vaší myšlenkové výbavě svědčí poslední část kdy trenky vYsely na hradě! Vraťe školné a pokuste se živit řádnou prací a nevystupujte tu jako geografický politolog! S těmi budou za chvíli dláždit ulice!  RvRvRv

4 5
možnosti

Děkuji za korekturu, určitě byste jich tam nenašel víc? Je obdivuhodné jak na základě jedné pravopisné chyby dokážete zhodnotit celý článek a člověka. :-)

3 0
možnosti

nu máte právo na vlastní názor......ale chce se to učit  a učit a učit a o to méně mluvit....mohl jste napsat nemám rád Putina a rusáky a ušetřil jste si spoustu zmatků v psaní ...hezký den...ZD...;-);-);-)

11 4
možnosti

Proti rusům jako takovým nic nemám a to že nesouhlasím s ruskou propagandou vedenou Putinem, byl v blogu přímo věnován jen malý kousek, ale těší mě že vás zaujal natolik, že vám stál za reakci :-)

6 1
možnosti

neuvěřitelný žvást...

13 6
možnosti

L76i95b83o10r 56S52y54n52e10k

2. 12. 2015 19:32

Ředitel zeměkoule, nebo co vás živí? Nejdřív Putin vyhrožuje třetí světovou a v závěru článku ji už začínáme my. Zmatek nad zmatek.8-o??

11 5
možnosti

asi by mě nebavilo psát jen tak jednoduché texty, aby byly srozumitelné pro každého

6 3
možnosti

Máte pravdu,ale ten dvojí metr používají i rusofobové.Ještě není vyšetřeno,kdo sestřelil letadlo nad Ukrajinou,ano mohli to být separatisté.Ale proč bych měl obhajovat vládu Jaceňuka,od které dává EU ruce pryč?

6 3
možnosti

To mohli být separatisté,kdyby měli k dispozici moderní systémy buk a kdyby je uměli ovládat, už od začátku rusové přiznávali, že tam jejich vojáci jezdí na dovolenou a někteří měli dokonce tu drzost takovou dovolenou odmítat.

3 4
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik